ONS BEDRIJF    

AutoVitel Rental aan de Elzenweg 39 in Waalwijk is uw ideale partner voor autoverhuur en shortlease van personenwagens, bedrijfsauto's† en personenbussen voor rijbewijs B. Van een kleine personenwagen of bestelauto tot een bakwagen met laadklep, AutoVitel Rental Waalwijk heeft voor u altijd een passende oplossing tegen messcherpe tarieven.

Autoverhuur of full operational shortlease voor ondernemers
Het behoeft geen uitleg dat de aanschaf, het onderhoud, de afschrijving en een all-risk verzekering van een personen- of bedrijfswagen hoge lasten met zich meebrengt. De risico's van een langlopend leasecontract (afkoopsommen) en moeizame acceptatie procedure van leasemaatschappijen is bij veel ondernemers een herkenbaar probleem.

Ondernemers die de kosten goed in de gaten houden en willen weten waar ze aan toe zijn vinden dan ook steeds vaker hun weg naar AutoVitel Rental aan de Elzenweg 39 in Waalwijk. Onze mobiliteitsoplossingen zijn er dan ook te allen tijde op gericht om uw autokosten te beperken en vooraf te definiŽren. Zorgeloze, flexibele mobiliteit zonder verrassingen achteraf waar u op kunt bouwen en waar u mee kunt rekenen, dat willen wij u bieden. Een soepel acceptatiebeleid zonder afkoopregelingen gaan bij AutoVitel Rental hand in hand en deze twee begrippen zijn dan ook extreem belangrijk voor ons bedrijf en voor onze klanten. De personen- en bedrijfswagens die ingezet worden bij ondernemers zijn nooit voorzien van reclame aangezien AutoVitel Rental het identiteitsbehoud van haar klanten belangrijker vindt dan reclame te maken voor haar eigen bedrijf.

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar om met u te praten over een passende invulling van uw mobiliteitsprobleem of -vraagstuk. U zult versteld staan van de besparing die wij voor uw bedrijf kunnen realiseren en de inventiviteit om het maximale te halen uit uw eigen wagenpark in combinatie met het wagenpark van AutoVitel Rental. De huur en full operational shortlease tarieven van AutoVitel Rental behoren tot de scherpste van Nederland.

Autoverhuur of full operational private lease voor particulieren
AutoVitel Rental stelt haar wagenpark ook ter beschikking voor verhuur en/of† private lease aan particulieren. Steeds vaker vinden ook particulieren hun weg voor full operational private lease van personenauto's. Meer en meer particulieren ontdekken dat de shortlease tarieven van AutoVitel Rental in Waalwijk dusdanig scherp zijn dat zij beslissen om hun spaargeld niet meer te investeren in een eigen personenauto. Niet alleen bedrijven die op de kosten letten maar ook steeds meer particulieren willen (terecht!) exact weten wat autorijden per maand kost inclusief wegenbelasting, verzekering, anbw lidmaatschap, afschrijving en onderhoud. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer particulieren voor de heldere aanpak van AutoVitel Rental kiezen. Het soepele acceptatiebeleid en de flexibele contractduur is hier natuurlijk debet aan.

Personenbussen voor ondernemers, particulieren,verenigingen en stichtingen
De 9-persoons bussen van AutoVitel Rental in Waalwijk zijn een ideale oplossing voor bedrijven die meerdere personen moeten vervoeren. U verplaatst 9-personen met rijbewijs B tegen de scherpste tarieven. Van bedrijfsuitjes, uitstapjes, feestjes, toernooitjes en vakanties, tot het vervoeren van een werkploeg, met een 9-persoons bus van AutoVitel Rental komt u voor een zeer scherpe prijs op de plaats van uw bestemming.

AutoVitel Rental b.v. Waalwijk

0416 - 348 929